Brandstoffen

Ontwikkeld om het reactievermogen te verbeteren

Shell V-Power bevat intelligente reinigingstechnologie die speciaal bedoeld is om de rijprestaties en het reactievermogen te optimaliseren, elke dag weer. Deze bestanddelen voorkomen deels de opeenhoping van krachtrovende afzettingen op de inlaatklep en reinigen afzettingen die zijn ontstaan door andere brandstoffen.

Parkzicht pompen(bewerkt)

Gemaakt voor meer vermogen

Shell V-Power is een brandstof met een hoog oktaangetal (97 RON) die de prestaties van vele motoren maximaliseert. Daarnaast zijn aan Shell V-Power innovatief reinigende stoffen toegevoegd. Deze krachtige bestanddelen zijn ontwikkeld om de vuilafzettingen in uw motor te voorkomen en om de afzettingen die al aanwezig zijn voor een groot deel te verwijderen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw motor met Shell V-Power in goede conditie blijft en de vitale onderdelen van uw motor effectiever beschermd zijn. Schonere motoren zorgen voor betere motorprestaties.

Bij Shell werken wij continu aan het ontwikkelen van nieuwe brandstoffen om de automobilist meer te kunnen bieden. Shell FuelSave Euro 95 is onze nieuwste innovatie. Het resultaat is een brandstof die twee maal zo effectief is - zodat u het maximale uit uw brandstof kan halen.

Belangrijkste voordelen van Shell FuelSave Euro 95

Het gebruik van Shell FuelSave Euro 95 kan een verschil uitmaken voor uw auto en uw brandstofverbruik. Ontdek de belangrijkste voordelen van Shell FuelSave Euro 95.

Helpt om de opeenhoping van bezinksel in de motor te voorkomen

Er werken speciale reinigingsmiddelen in op uw motor terwijl u rijdt, om de opeenhoping van bezinksel te voorkomen.

Helpt om wrijving te verminderen

De synthetische wrijvingsverminderaar van Shell is ontworpen om het motorrendement te verbeteren door wrijving in de cilinderkop te verminderen.

                    Geertsma Tankstations BV is exploitant van: de VennenHoogebrugHoogezandMeedenertolParkzicht en Wehe den Hoorn